• Trbovlje: 03 56 31 190
  • Zagorje: 03 56 55 120
  • info@zlu.si
Pridobitev izobrazbe
Pridobitev izobrazbe
Tečaji in usposabljanja
Tečaji in usposabljanja
Svetovanje in podpora učenju
Svetovanje in podpora učenju
Projekti
Projekti
Brezplačno
Brezplačno
15.04.2024

Digitalni marketing v Puerto de la Cruz

Na Zasavski ljudski univerzi smo z veseljem spremljali našega predstavnika na tečaju o digitalnem marketingu, ki je potekal od 1. do 5. aprila 2024 v Puerto de la Cruz, na otoku Tenerife, Španija. Tečaj, organiziran v okviru programa Erasmus+, ki je potekal pri organizaciji FU International Academy Tenerife, je bil izjemna priložnost za pridobivanje in izmenjavo znanj na področju digitalnega marketinga. Tečaja se je udeležilo 9 predstavnikov izobraževalnih organizacij članic Združenja izobraževalnih in svetovalnih središč Slovenije. 



Tečaj je pokrival širok spekter tem, od optimizacije spletnih strani in SEO (Search Engine Optimization), do trženja vsebin in strategij na družbenih medijih. Udeleženci so se učili ne samo teoretičnih osnov, ampak so pridobljeno znanje preizkusili tudi v praksi skozi delavnice in realne študije primerov.

Eden od vrhuncev tečaja je bil poudarek na praktični uporabi znanja. Na primer, drugi dan tečaja so udeleženci podrobno spoznali proces ustvarjanja promocijskih videov, od konceptualizacije in scenaristike do produkcije in postprodukcije. Te veščine so nato uporabili za ustvarjanje lastnih videov s pomočjo orodij, kot je Capcut.



Poleg tehničnih spretnosti je tečaj obravnaval tudi strateške vidike digitalnega marketinga, kot so gradnja in optimizacija prodajnih lijakov, razumevanje vedenja kupcev preko buyer personas in razvijanje učinkovitih kampanj na platformah socialnih medijev.

Zadnje srečanje je bilo namenjeno plačljivemu oglaševanju na platformi Meta, kjer so udeleženci spoznali, kako izkoristiti ogromen doseg in ciljne možnosti, ki jih ponujata Facebook in Instagram. Učili so se, kako nastaviti in optimizirati oglaševalske kampanje, meriti uspešnost in prilagajati strategije za maksimalen učinek.

Udeleženci so se vrnili bogatejši za dragocene izkušnje in znanja, ki jih bodo lahko uporabili v svojih organizacijah in v bodočih izobraževalnih programih. Na ZLU smo ponosni, da smo lahko prispevali k mednarodnemu izobraževanju in strokovnemu razvoju našega kadra. Prav tako smo veseli, da so udeleženci (v lastni organizaciji) imeli priložnost raziskati čudovito okolico Tenerifov, kar je dodatno obogatilo njihovo izkušnjo.



Veselimo se novih priložnosti za učenje in rast!
PRIDRUŽI SE NAM ŠE TI
Temeljne kompetence Zasavje 2023-2029 Svetovalno središče Zasavje Središče za samostojno učenje VGC Zasavje U3 Tedni vseživljenskega učenja ZISS ESS Občina Zagorje Občina Trbovlje Občina Hrastnik MIZS MDDSZ EU I feel Slovenia Posodobitev računalniških omrežij LAN na VIZ v osnovnem in srednjem šolstvu ter organizacijah za izobraževanje odraslih
Copyright © 2019 Zasavska ljudska univerza, vse pravice pridržane | Pravno obvestilo | Izjava o skladnosti ZDSMA | Varstvo osebnih podatkov | Avtorji