• Trbovlje: 03 56 31 190
  • Zagorje: 03 56 55 120
  • info@zlu.si
Pridobitev izobrazbe
Pridobitev izobrazbe
Tečaji in usposabljanja
Tečaji in usposabljanja
Svetovanje in podpora učenju
Svetovanje in podpora učenju
Projekti
Projekti
Brezplačno
Brezplačno
24.02.2020

Razvoj vodij in ključnih kadrov


Zasavska ljudska univerza in Denis Hilčer vas vabimo, da v marcu naredimo skupaj nekaj koristnega, novega, bolj učinkovitega.

Zakaj to ne bi bile to:
  1. nove kompetence,
  2. spremenjene stare, ki ne delujejo več (ali nikoli niso) in
  3. okrepljene tiste, ki ti že zdaj delujejo. 

  
Več vsebin delavnice si lahko ogledate v TUKAJ. 

Udeleženci bodo spoznali delovanje človeka, naše resničnosti, kako jo uspešno spreminjati, kako organizirati čas, kako graditi odnose, zakaj delujejo kot delujejo in kako lahko to spreminjajo pri sebi in pri drugih, kako spremeniti slabe občutke in dobre še izboljšati, kaj so pasivna vedenja, itd. Za konec, se bodo naučili še kako postavljati cilje, da jih bodo tudi dosegli. To je le nekaj koristi, ki jih lahko prenesejo v svoje življenje. Vsebine bodo podprte z obilico primerov in dobrimi odnosi v skupini. 
 
Celoten program po dnevih najdete TUKAJ.

Način dela pa bo tak, da boste teoretično znanje skozi vadbo drug z drugim aktivno in takoj prenesli v izkušnjo. Zagotavljamo, da s tega treninga ne boste odšli “lačni”. 

KDAJ: torki, 10., 17., 31.  marec. in 7., 14, 21. april od 10.00 do 15.00,
KJE: Zasavska ljudska univerza (učilnica 3, 2. nadstropje),  Grajska 2, Zagorje

PRIJAVNICA 

Informacije in prijave: Polona Trebušak, Tel. št.: 03 56 55 122, E-pošta: polona.trebusak@zlu.si.



PRIDRUŽI SE NAM ŠE TI
Temeljne kompetence Zasavje 2023-2029 Svetovalno središče Zasavje Središče za samostojno učenje VGC Zasavje U3 Tedni vseživljenskega učenja ZISS ESS Občina Zagorje Občina Trbovlje Občina Hrastnik MIZS MDDSZ EU I feel Slovenia Posodobitev računalniških omrežij LAN na VIZ v osnovnem in srednjem šolstvu ter organizacijah za izobraževanje odraslih
Copyright © 2019 Zasavska ljudska univerza, vse pravice pridržane | Pravno obvestilo | Izjava o skladnosti ZDSMA | Varstvo osebnih podatkov | Avtorji