• Trbovlje: 03 56 31 190
  • Zagorje: 03 56 55 120
  • info@zlu.si
Pridobitev izobrazbe
Pridobitev izobrazbe
Tečaji in usposabljanja
Tečaji in usposabljanja
Svetovanje in podpora učenju
Svetovanje in podpora učenju
Projekti
Projekti
Brezplačno
Brezplačno
26.11.2020

Delavnica čuječnosti

Vabljeni na delavnico čuječnosti, ki jo vodi, Helena Maruško, specializantka psihoterapije transakcijske analize, univ. dipl. kulturologinja in certificirana mediatorka.

Čuječnost je način zavedanja svojega doživljanja, ki ga spremlja odnos sprejemanja, odprtosti in radovednosti. Ko smo čuječi, je naša pozornost usmerjena na trenutno izkušnjo, kot se poraja iz trenutka v trenutek. Zavedamo se svojih misli, čustev, telesnih občutkov in namer ter zunanjega dogajanja, brez da bi se poskušali doživljanju izogniti, ga zadržati ali ga kako drugače spreminjati.

Delavnica čuječnosti: STIK S TELESOM
KDAJ: torek, 15. 12. 2020, ob 18.00
KJE: na daljavo prek Teamsov
Dan pred delavnico vam pošljemo povezavo na vaš elektronski naslov.

Ljudje smo vse preveč v svojih glavah, kjer se nam kopičijo raznorazne misli. Pogosto nam prav naše misli povzročajo preglavice in dodaten stres. Kar potrebujemo je ponovni stik s sabo, način, ki nam bo pomagal, da se 'odpočijemo' od svojih misli ter ustvarimo prostor znotraj sebe, kjer lahko občutimo mir. Na delavnici bomo odkrivali, kako nam lahko pri tem pomaga praksa čuječnosti, ki nas vabi, da svojo pozornost usmerimo na telo, brez strahu slišimo njegov glas in resnico svojih čustev. Na ta način se vrnemo neposredno k koreninam našega celotnega bitja in prepoznamo svoje resnične potrebe.

Za prijavo na brezplačno aktivnost klikni https://forms.gle/uF4bMCwMTupjvMpw5.


Za prijavo na brezplačno aktivnost klikni https://forms.gle/uF4bMCwMTupjvMpw5.
Informacije na tel. št. 068 613 954 ali info@vgc-zasavje.si.


 

PRIDRUŽI SE NAM ŠE TI
Temeljne kompetence Zasavje 2023-2029 Svetovalno središče Zasavje Središče za samostojno učenje VGC Zasavje U3 Tedni vseživljenskega učenja ZISS ESS Občina Zagorje Občina Trbovlje Občina Hrastnik MIZS MDDSZ EU I feel Slovenia Posodobitev računalniških omrežij LAN na VIZ v osnovnem in srednjem šolstvu ter organizacijah za izobraževanje odraslih
Copyright © 2019 Zasavska ljudska univerza, vse pravice pridržane | Pravno obvestilo | Izjava o skladnosti ZDSMA | Varstvo osebnih podatkov | Avtorji