• Trbovlje: 03 56 31 190
  • Zagorje: 03 56 55 120
  • info@zlu.si
Pridobitev izobrazbe
Pridobitev izobrazbe
Tečaji in usposabljanja
Tečaji in usposabljanja
Svetovanje in podpora učenju
Svetovanje in podpora učenju
Projekti
Projekti
Brezplačno
Brezplačno
26.08.2024

Lahko si, kar želiš.



Zasavska ljudska univerza se je pridružila nacionalnemu projektu za spodbujanje vseživljenjskega učenja


Zasavska ljudska univerza se je pridružila nacionalnemu projektu "Ozaveščanje, obveščanje različnih javnosti in spodbujanje k večji vključenosti v vseživljenjsko učenje", ki ga vodi Andragoški center Slovenije. Projekt, ki traja do oktobra 2028, si prizadeva povečati ozaveščenost o pomenu vseživljenjskega učenja (VŽU) in spodbuditi spremembe v učni kulturi v Sloveniji.

Kot regijski koordinator za Zasavje bomo v okviru projekta pomagali organizirati številne dogodke in promocijske aktivnosti, s katerimi bomo spodbujali odrasle k vključevanju v izobraževanje. Projekt vzpostavlja regijsko mrežo koordinatorjev, ki bodo povezovali izvajalce izobraževanja odraslih ter druge deležnike na nacionalni in lokalni ravni, s ciljem izboljšanja sodelovanja in podpore za VŽU.

V okviru projekta bo ustvarjen nov spletni portal Lahko.si, kjer bodo na voljo interaktivne vsebine, ki bodo posameznike motivirale k prevzemanju odgovornosti za svoje učenje in osebni razvoj. Poleg tega bo potekala vseslovenska medijska kampanja, ki bo prvič v zgodovini Slovenije na tako široki ravni ozaveščala o pomenu VŽU.

S sloganom "Lahko si, kar želiš" nagovarjamo vse generacije, da se aktivno vključijo v VŽU in s tem prispevajo k svojemu osebnemu in profesionalnemu razvoju. Verjamemo, da lahko vseživljenjsko učenje pozitivno vpliva na življenje vsakega posameznika, zato vabimo vse, da se nam pridružijo na tej poti.


PRIDRUŽI SE NAM ŠE TI
Temeljne kompetence Zasavje 2023-2029 Svetovalno središče Zasavje Središče za samostojno učenje VGC Zasavje U3 Tedni vseživljenskega učenja ZISS ESS Občina Zagorje Občina Trbovlje Občina Hrastnik MIZS MDDSZ EU I feel Slovenia Posodobitev računalniških omrežij LAN na VIZ v osnovnem in srednjem šolstvu ter organizacijah za izobraževanje odraslih
Copyright © 2019 Zasavska ljudska univerza, vse pravice pridržane | Pravno obvestilo | Izjava o skladnosti ZDSMA | Varstvo osebnih podatkov | Avtorji