• Trbovlje: 03 56 31 190
  • Zagorje: 03 56 55 120
  • info@zlu.si
Pridobitev izobrazbe
Pridobitev izobrazbe
Tečaji in usposabljanja
Tečaji in usposabljanja
Svetovanje in podpora učenju
Svetovanje in podpora učenju
Projekti
Projekti
Brezplačno
Brezplačno
16.04.2024

Priprava TVU 2024 v polnem teku

Leto je naokoli, zato smo se na Zasavski ljudski univerzi že začeli pripravljati na prihajajoče se Tedne vseživljenjskega učenja (TVU) 2024. Tudi v letošnjem letu smo prevzeli vlogo regijskega koordinatorja dogodka, ki se bo uradno pričel 10. maja in sicer z nacionalnim odprtjem v Kopru. Vse do 16. junija se bodo v Zagorju ob Savi, Hrastniku in Trbovljah odvijale različne prireditve, povezane z učenjem in izobraževanjem odraslih. S projektom prispevamo k udejanjanju slogana 'Slovenija, učeča se dežela'.

Tema festivala TVU je tudi letos Učenje je življenje – naj krepi in radosti, vendar je letošnji dogodek obarvan v vijolično barvo.


Kot regijski koordinator skupaj s številnimi partnerskimi organizacijami pripravljamo pester program prek 80 brezplačnih prireditev. Ideja Tedna vseživljenjskega učenja je promocija in širjenje ideje kulture vseživljenjskega učenja v Zasavju, zato vas že zdaj vabimo, da nas spremljate na naši spletni strani in na Facebook strani, kjer bomo prav kmalu objavili še več informacij in koledar brezplačnih prireditev.

Vrhunec dogajanja bo festival PARADA UČENJA, ki bo letos prvič v Hrastniku, pri Športnem parku na Logu v sredo, 22. 5. 2024. Zapišite si datum na koledar, saj boste zagotovo našli nekaj zase.
PRIDRUŽI SE NAM ŠE TI
Temeljne kompetence Zasavje 2023-2029 Svetovalno središče Zasavje Središče za samostojno učenje VGC Zasavje U3 Tedni vseživljenskega učenja ZISS ESS Občina Zagorje Občina Trbovlje Občina Hrastnik MIZS MDDSZ EU I feel Slovenia Posodobitev računalniških omrežij LAN na VIZ v osnovnem in srednjem šolstvu ter organizacijah za izobraževanje odraslih
Copyright © 2019 Zasavska ljudska univerza, vse pravice pridržane | Pravno obvestilo | Izjava o skladnosti ZDSMA | Varstvo osebnih podatkov | Avtorji