• Trbovlje: 03 56 31 190
  • Zagorje: 03 56 55 120
  • info@zlu.si
Pridobitev izobrazbe
Pridobitev izobrazbe
Tečaji in usposabljanja
Tečaji in usposabljanja
Svetovanje in podpora učenju
Svetovanje in podpora učenju
Projekti
Projekti
Brezplačno
Brezplačno
24.06.2024

V ritmu zdravja in veselja z VDC Zasavje

V Varstveno delovnem centru Zagorje ob Savi je bil izveden še en izjemen študijski krožek: V ritmu zdravja in veselja, pod vodstvom Nataše Rajh Jerman, ki je bil osredotočen na dihanje, sproščanje, raztezne vaje in ples.

Krožek je bil namenjen odraslim uporabnikom centra, ki se sicer težje vključujejo v izobraževalne programe, vendar si zaslužijo enake priložnosti za vseživljenjsko učenje. Poudarek je bil na aktivnem vključevanju udeležencev in prilagajanju vsebin njihovim specifičnim potrebam in zmožnostim.

Namen študijskega krožka
Namen krožka je bil ozavestiti pomen gibanja za zdravje in splošno dobro počutje. Udeleženci so se seznanili z različnimi oblikami gibanja, vsaka dejavnost je bila zasnovana tako, da je spodbujala fizično zdravje, krepila mišice, izboljševala vzdržljivost ter podpirala duševno in čustveno blagostanje.

Poudarki in cilji
Akcijski cilji







Skupna pot do boljšega počutja
Celoten program je bil usmerjen v ustvarjanje prijetnega in vključujočega okolja, ki spodbuja učenje in medsebojno podporo. Preko različnih dejavnosti, prilagojenih individualnim potrebam, smo gradili mostove med gibanjem, zdravjem in veseljem ter odpirali vrata novim možnostim in spoznanjem. Študijski krožek je tako postal skupna pot do boljšega počutja in aktivnega življenjskega sloga, ki bo dolgoročno koristila vsem udeležencem.

Študijski krožek V ritmu zdravja in veselja je dokaz, da lahko prilagojeni izobraževalni programi bistveno prispevajo k vključevanju vseh članov skupnosti v proces vseživljenjskega učenja, kar krepi ne le posameznike, temveč celotno družbo.
PRIDRUŽI SE NAM ŠE TI
Temeljne kompetence Zasavje 2023-2029 Svetovalno središče Zasavje Središče za samostojno učenje VGC Zasavje U3 Tedni vseživljenskega učenja ZISS ESS Občina Zagorje Občina Trbovlje Občina Hrastnik MIZS MDDSZ EU I feel Slovenia Posodobitev računalniških omrežij LAN na VIZ v osnovnem in srednjem šolstvu ter organizacijah za izobraževanje odraslih
Copyright © 2019 Zasavska ljudska univerza, vse pravice pridržane | Pravno obvestilo | Izjava o skladnosti ZDSMA | Varstvo osebnih podatkov | Avtorji