• Trbovlje: 03 56 31 190
  • Zagorje: 03 56 55 120
  • info@zlu.si
Pridobitev izobrazbe
Pridobitev izobrazbe
Tečaji in usposabljanja
Tečaji in usposabljanja
Svetovanje in podpora učenju
Svetovanje in podpora učenju
Projekti
Projekti
Brezplačno
Brezplačno
09.03.2020

Koledar VGC za poletje 18

Starši, to poletje vam ni treba skrbeti. Otroke lahko v vseh treh zasavskih občinah vključite v bogat brezplačni počitniški program.

V Zasavju to poletje ni razloga za tovrstne skrbi. Partnerji in sodelujoče organizacije Večgeneracijskega centra Zasavje (VGC) smo poskrbeli, da bo letošnje poletje zanimivo, doživeto in družabno. Pripravili so vrsto aktivnosti za otroke v vseh treh zasavskih občinah.

KOLEDAR BREZPLAČNIH AKTIVNOSTI JULIJ IN AVGUST:
NA ZLU ZAGORJE

Celoten program za občino Zagorje:
ZAGORJE - POČITNIŠKI MIKS

TRBOVLJE

HRASTNIK
Za počitniški vrtiljak zabave bo v Hrastniku poskrbel Mladinski center Hrastnik v sodelovanju z lokalnimi društvi in organizacijami. Poglejte program na FB profilu MC Hrastnik.

 

Informacije in prijave:www.vgc-zasavje.siVečgeneracijski telefon: 068 613 954elektronski naslov: info@vgc-zasavje.si

Večgeneracijski center Zasavje, je eden izmed 15 slovenskih večgeneracijskih centrov, ki jih za obdobje petih let sofinancirata Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter Evropski socialni sklad. Vse aktivnosti so za udeležence brezplačne! Nosilka in prijaviteljica projekta je Zasavska ljudska univerza skupaj s partnerjema Mladinskim centrom Zagorje ob Savi in Mladinskim centrom Hrastnik.

PRIDRUŽI SE NAM ŠE TI
Temeljne kompetence Zasavje 2023-2029 Svetovalno središče Zasavje Središče za samostojno učenje VGC Zasavje U3 Tedni vseživljenskega učenja ZISS ESS Občina Zagorje Občina Trbovlje Občina Hrastnik MIZS MDDSZ EU I feel Slovenia Posodobitev računalniških omrežij LAN na VIZ v osnovnem in srednjem šolstvu ter organizacijah za izobraževanje odraslih
Copyright © 2019 Zasavska ljudska univerza, vse pravice pridržane | Pravno obvestilo | Izjava o skladnosti ZDSMA | Varstvo osebnih podatkov | Avtorji