• Trbovlje: 03 56 31 190
  • Zagorje: 03 56 55 120
  • info@zlu.si
Pridobitev izobrazbe
Pridobitev izobrazbe
Tečaji in usposabljanja
Tečaji in usposabljanja
Svetovanje in podpora učenju
Svetovanje in podpora učenju
Projekti
Projekti
Brezplačno
Brezplačno
21.03.2020

Zaprtje ZLU - preventivni ukrep


Dodatni preventivni ukrepi na  Zasavski ljudski univerzi ob pojavu SARS-CoV-2 (covid) v Sloveniji

Na podlagi priporočil NIJZ,  navodil lokalne skupnosti in Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti smo zaradi pojava koronavirusa z dnem 11. 3. 2020 sprejeli naslednje dodatne preventivne ukrepe:

Še pred zaprtjrem pa smo poskrbeli za vašo varnost:

Prosimo vas, da zaradi svojega zdravja in zdravja drugih ljudi DOSLEDNO izvajate naslednje ukrepe:
Pozivamo vas, da v kolikor ste opazili pri sebi pojave simptomov ali sum na okužbo s SARS-CoV-2 (koronavirus), če niste popolnoma zdravi ali ste bili v stiku z osebo, ki kaže znake nalezljive bolezni ali je prišla iz ogroženih območij, da ne hodite v našo ustanovo in nam to čimprej sporočite na kontaktni mail info@zlu.si.
Tudi mi vas bomo seznanjali z vsemi dodatnimi informacijami, vas obveščali na naši spletni strani www.zlu.si in na Facebooku, za vse nujne zadeve pa smo na voljo na kontaktnem mailu info@zlu.si ali na telefonu 03 56 55 120.

Še naprej vas pozivamo k upoštevanju napotkov Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ): 
NAČRT ZAGOTAVLJANJA DELOVANJA ZAVODA ZASAVSKA LJUDSKA UNIVERZA, ODZIVANJA IN OBVEŠČANJA V PRIMERU ŠIRJENJA VIRUSNIH OBOLENJ, OKUŽB DIHAL IN DRUGIH PODOBNIH OBOLENJ.
 
PRIDRUŽI SE NAM ŠE TI
Temeljne kompetence Zasavje 2023-2029 Svetovalno središče Zasavje Središče za samostojno učenje VGC Zasavje U3 Tedni vseživljenskega učenja ZISS ESS Občina Zagorje Občina Trbovlje Občina Hrastnik MIZS MDDSZ EU I feel Slovenia Posodobitev računalniških omrežij LAN na VIZ v osnovnem in srednjem šolstvu ter organizacijah za izobraževanje odraslih
Copyright © 2019 Zasavska ljudska univerza, vse pravice pridržane | Pravno obvestilo | Izjava o skladnosti ZDSMA | Varstvo osebnih podatkov | Avtorji